Opleiding

Hoe word je een geregistreerd MDT Therapeut

Examentraining

Terug naar de cursussen

Examentraining

07.03.2020

Antwerpen

De examentraining dag is een speciale workshop om je voor te bereiden voor het komende examen. Tijdens deze dag komen een aantal zaken aan bod, zoals force progressions, force alternatives en techniektraining. Natuurlijk is er veel ruimte voor het stellen van vragen. Kortom de puntjes op de ‘i’ zetten. Deze dag wordt ongeveer een maand van tevoren gehouden zodat je nog tijd genoeg hebt om je gedegen voor te bereiden op het examen.

Informatie over cursuskosten

Informatie over cursusopzet

Bekijk overzicht Boek cursus nu

Details

Datum & Tijd

7 maart 2020; 0900 - 1700


TPC
Groenenborgerlaan 149
Antwerpen, 2020
België

Kosten

De kosten voor de examentraining dag en het examen:
€450 (inclusief €50 inschrijfgeld)

Plaatsen beschikbaar

20 Plaatsen

Extra Informatie

De kosten voor de examentraining dag en het examen zijn €450, inclusief inschrijfgeld.

Voor meer informatie over de kosten selecteer de KOSTEN EN ACCREDITATIE pagina.

Profiel van de docent

Hans van Helvoirt (NL)

PT, Dip. MDT

Hans van Helvoirt is fysiotherapeut, afgestudeerd in 1986 aan de internationale academie ‘Thim van der Laan’ te Utrecht. Daarnaast heeft hij zijn manuele therapie licentie ‘Maitland Concept’ behaald in 1990  en is afgestudeerd in de Mechanische Diagnose en Therapie (MDT) McKenzie in 1992 in Wellington Nieuw Zeeland.

Naast andere vakgerichte cursussen ( Butler, Mulligan, Elvey, Comerfort, O’ Sullivan) deed hij een Masters in Arts in de Psychologie aan de University Benelux in Antwerpen en diverse coachings cursussen zoals provocative coaching, inspiring coaching en motivational interviewing.

Sinds 1993 doceert Hans cursussen McKenzie in de Benelux, Denemarken, Hongarije en Slovenië en sprak op diverse internationale congressen over MDT en de plek van MDT binnen het biopsychosociaal model.

Binnen het McKenzie Institute International heeft hij zitting in the promotion committee, public health committee, outcome measurement committee en research committee voor de internationale MDT congressen.

Hans werkt als consultant in het Medisch Back Neck Centrum, te Den Haag en Rugpoli Brabant, te Tilburg, beide centra voor manuele geneeskunde en pijnbestrijding. Hij doet tevens wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met EMGO instituut Amsterdam betreffende interactie tussen MDT en Anesthesiologie.

Hans van Helvoirt (NL)

Locatie Bekijk grotere kaart

Locatie en adres

TPC

Adres

TPC
Groenenborgerlaan 149
Antwerpen, 2020
België