Over McKenzie Benelux

Terug naar overzicht

Lieve Moyaert

Bestuurslid Media   |   PT, Dip. MDT

Lieve is het jongste bestuurslid van het McKenzie Institute Benelux. Zij maakt deel uit van de groep sinds midden 2013. Haar taken liggen in het domein ‘Media’ en zij staat in voor de promotie van MDT binnen de grenzen van de Benelux bij zowel patiënten, artsen als kinesitherapeuten/fysiotherapeuten. Zij concentreert zich ook op de verschillende sociale media zoals FaceBook, LinkedIn, Google+, Twitter, …

Nadat zij in 2008 afstudeerde aan de Universiteit van Gent (BE), volgde ze de postgraduaat opleiding tot Manueel Therapeut aldaar. In 2011 kwam ze door haar eigen rugklachten in contact met MDT. Ze was danig geïntrigeerd door het systeem dat haar eindelijke de nodige houvast bood waar ze sinds het einde van haar studies naar zocht, dat ze zo snel mogelijk het Cred examen aflegde. In 2014 startte zij met de Diploma opleiding en na haar stage in Austin (Texas, USA), slaagde zij in september 2015 voor het Diploma examen te Kopenhagen.

Lieve is sinds 2008 werkzaam in een private praktijk in Sint-Amandsberg alwaar zij de zorg op zich neemt voor ambulante patiënten met musculoskeletale klachten. Sinds 2016 werkt zij ook in het CHU Brugmann ziekenhuis te Jette.