Wordt een credential of gediplomeerd therapeut

Het MDT Programma van Certificatie bestaat uit begrijpbaar post-graduate cursusmateriaal om de student goed voor te bereiden op het Credential Examen – het primaire niveau van MDT Certificatie. 

Voorwaarden

  • Behalen van Deel A, B, C en D
  • Geregistreerd therapeut of licentiehouder

Met een groei in vraag naar geaccrediteerd McKenzie therapeuten, wordt het afnemen en behalen van het examen sterk aangeraden. Het examen bestaat uit multi-level testen bedoeld voor het beoordelen van de klinische kennis en vaardigen die de therapeut tijdens het curriculum van de McKenzie Instituut opleidingscursussen heeft ontwikkeld. 

Waarom hebben we een Credential Examen?

  • Voor het identificeren en herkennen van de therapeut die getoond heeft competent te zijn in de McKenzie Methode.
  • Om scherper normen te stellen voor de toepassing van de McKenzie Methode.
  • Om te verzekeren dat opleidingsmogelijkheden congruent en relevant zijn aan huidige praktijktechnieken zoals bepleit door het Internationale McKenzie Instituut.
  • Om een netwerk van therapeuten te creëren voor wereldwijde verwijzing.
  • Om een netwerk van therapeuten te creëren die kunnen assisteren in onderzoekprojecten.

Wat zijn de voordelen van een geaccrediteerd therapeut zijn?

 

VOORDEEL 1

Verwijzingen

Als verwijzingsbron voor het McKenzie Instituut. Elk jaar ontvangt het administratieve kantoor van het Instituut een groeiend aantal verzoeken voor geaccrediteerde therapeuten van de McKenzie Methode door het hele land. Diegenen die het Credential Examen behalen, worden toegevoegd aan een bestand van gekwalificeerde therapeuten om potentiele verwijzingen te ontvangen. 

VOORDEEL 2

Erkenning

Erkenning van uw expertise en groei van onze professionele status onder uw collega’s, uw faculteit, gemeenschap, verwijzende professionals, industrie en derde partijen

VOORDEEL 3

Onderzoeksmogelijkheden

Verzoeken voor betrokkenheid bij doorlopende uitkomststudies en onderzoeksprojecten. 

Vervolgopleiding

Hierop doorgaand, kunt u uw studie voorzetten door het behalen van een Diploma in Mechanische Diagnose en Therapie – DipMDT. Het curriculum van het MDT Diploma bestaat uit twee componenten: Theoretisch en Klinisch.

Het afronden en behalen van het Diploma-programma betekent het behalen van het maximale niveau van klinische competentie vereist om aangemerkt te worden als gediplomeerd in de McKenzie Methode® van Mechanische Diagnose en Therapie® en de titel ‘Dip MDT’ te mogen gebruiken.